Støvsugere gør mere magt betyder en bedre ren?

Der er mange faktorer at overveje, når de køber en støvsuger, og med hver producent understreger betydningen af de særlige kendetegn ved deres mærke af maskinen, vide hvad man skal kigge efter kan blive helt overvældende. I denne tåge af forvirring, nogle producenter vil forsøge at fremhæve træk, der er, i virkeligheden, en standard del af de fleste maskiner, så hvordan kan du vide, hvilke oplysninger er de virkelig værdifulde ting?

Nogle producenter vil understrege betydningen af kraften i deres maskine, og at fleste af os, der ikke er teknologisk tilbøjelige dette synes at give mening. Vores støvsuger er tolv ampere stærke, de praler, og vi kan ikke hjælpe, men blive imponeret – indtil vi indser, at dette er den standard elektriske input til de fleste støvsugere. Mens disse tolv ampere værd af magt er temmelig standard, hvad adskiller maskiner er hvordan disse tolv ampere er udnyttet i selve maskinen, og hvor vakuum effektivitet virkelig ligger i flere andre faktorer.

En af disse er designet af filteret inkluderet i vakuum. Mens noget renere er ubrugelig uden beføjelse til at betjene den, er det den filtreringssystem, der er virkelig ansvarlig for den måde, at snavs er håndteret. En dårlig filtreringssystem vil lufte nogle af støv og snavs fjernes fra din overflader tilbage i luften igen, så de kan slå sig ned på gulvet igen, fortryde meget af værdien af støvsugning i første omgang.

En anden faktor til at evaluere i enhver støvsuger er den sugeudstyr magt. Støvsugning er endnu en gang gjort temmelig meningsløst, hvis jeres tolv ampere af magten ikke er kombineret med kraftfulde sugekop. Tæt knyttet til dette er om din pris på krydsfiner renere tillader dig at justere højden på sugeanordning at maksimere sin magt ved at skifte fra én type af gulvbelægning til næste. Dette er en vigtig faktor til at kigge efter, hvis du har både tæpper og træ eller flise gulve i dit hjem.

Endelig, en støvsuger er af ringe værdi, hvis du ikke ser efter det korrekt. Tolv ampere af elektricitet vil blive spildt på et vakuum, er tilstoppet eller fuld, så sørg for at tømme din taske eller snavs cup regelmæssigt og kontrollere, at alle dele af din renere er fri for snavs. Det påhviler fabrikanterne til at give dig et høj kvalitet renere, men husk, at nogle af din maskine ydeevne afhænger af dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.